Search found 4 matches

by dracolich
Wed 31 Jan, 2018 8:50 pm
Forum: General
Topic: Loading .iso causes PCem menus to not respond
Replies: 1
Views: 552

Loading .iso causes PCem menus to not respond

Having an odd issue trying to use CD images in 13.1 on Windows hosts. I've been searching but haven't found anything that resembles my problem. First, when I set an IDE drive to CD-ROM in the configuration widget, it does not change the settings in the cfg. Also, the configure buttons are inactive f...
by dracolich
Wed 24 Jan, 2018 1:31 pm
Forum: General
Topic: PCem on Slackware Linux host
Replies: 2
Views: 378

Re: PCem on Slackware Linux host

Thanks for the quick replies, and the great explanations! Cheers!
by dracolich
Mon 22 Jan, 2018 8:03 pm
Forum: General
Topic: Host machine survey
Replies: 109
Views: 33826

Re: Host machine survey

home:
dual boot Windows 7 Enterprise 32-bit and Slackware Linux 14.2 32-bit
AMD Phenom II x2 3.2GHz unlocked to x4
16GB RAM
GTX 260 Core 216

work:
Window 10 Enterprise 64-bit
Intel i5-3570S 3.1GHz
8GB RAM
integrated Intel HD graphics
by dracolich
Mon 22 Jan, 2018 7:24 pm
Forum: General
Topic: PCem on Slackware Linux host
Replies: 2
Views: 378

PCem on Slackware Linux host

Greetings all, this is my first post here. I have been using PCem on Windows hosts since V9, and I love PCem. I would like to share a recent experience I encountered while installing it in Linux and how I worked around it. My primary OS at home is Slackware Linux 14.2 32-bit fully up to date and run...