Search found 13 matches

by mforan89
Tue 19 May, 2020 3:20 pm
Forum: General
Topic: Host machine survey
Replies: 154
Views: 120883

Re: Host machine survey

ASUS Z87A Motherboard
Intel Core i7 4770 @ 3.50GHz
16 GB DDR3/800 RAM
2 TB Western Digital Hard Drive
256 GB Samsung 840 EVO SSD
PNY Nvidia Geforce 1050 2GB
Windows 10 Home x64
by mforan89
Tue 24 Mar, 2020 1:39 am
Forum: General
Topic: Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32
Replies: 6
Views: 1866

Re: Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32

Ok, I got that much working and it compiled successfully. However, when I copy the relevant dlls to the same directory as the exe I get an error saying the application was unable to start correctly. I think I had the same problem. Look here: http://pcem-emulator.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=845...
by mforan89
Sun 22 Mar, 2020 11:00 pm
Forum: General
Topic: Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32
Replies: 6
Views: 1866

Re: Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32

Ok, I got that much working and it compiled successfully. However, when I copy the relevant dlls to the same directory as the exe I get an error saying the application was unable to start correctly.
by mforan89
Sun 22 Mar, 2020 9:54 pm
Forum: General
Topic: Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32
Replies: 6
Views: 1866

Trouble compiling latest source on Windows 10 with MSYS mingw32

I was able to run the configure script ok with the following command line: ./configure --enable-networking When I try to run make; partway through the compile process I get the following: D:/dev/msys64/mingw32/bin/../lib/gcc/i686-w64-mingw32/9.3.0/../../../../i686-w64-mingw32/bin/ld.exe: pcem-386_dy...
by mforan89
Tue 07 May, 2019 12:19 am
Forum: Development
Topic: Unable to compile on Ubuntu 19.04
Replies: 1
Views: 2332

Unable to compile on Ubuntu 19.04

The configure script works fine but running make gives me this: /usr/bin/ld: pcem-model.o: in function `at_pb520r_init': model.c:(.text+0x2010): undefined reference to `aip_82091aa_init' collect2: error: ld returned 1 exit status make[1]: *** [Makefile:899: pcem] Error 1 I used the following for con...
by mforan89
Thu 25 Apr, 2019 10:11 pm
Forum: General
Topic: Trouble compiling latest source on OpenSUSE Tumbleweed
Replies: 9
Views: 5302

Re: Trouble compiling latest source on OpenSUSE Tumbleweed

Ok, so I got past that error now I'm getting something different: wx-sdl2-joystick.c:(.text+0x104): undefined reference to `SDL_InitSubSystem' /usr/lib64/gcc/x86_64-suse-linux/8/../../../../x86_64-suse-linux/bin/ld: wx-sdl2-joystick.c:(.text+0x109): undefined reference to `SDL_NumJoysticks' /usr/lib...
by mforan89
Wed 24 Apr, 2019 11:48 pm
Forum: General
Topic: Trouble compiling latest source on OpenSUSE Tumbleweed
Replies: 9
Views: 5302

Trouble compiling latest source on OpenSUSE Tumbleweed

Part way though the compilation I get this: make[1]: *** No rule to make target 'codegen_backend.c', needed by 'pcem-codegen_backend.o'. Stop. make[1]: *** Waiting for unfinished jobs.... mv -f .deps/pcem-cmd640.Tpo .deps/pcem-cmd640.Po mv -f .deps/pcem-cdrom-image.Tpo .deps/pcem-cdrom-image.Po mv -...
by mforan89
Sun 19 Feb, 2017 9:40 pm
Forum: General
Topic: Unable to start PCem
Replies: 5
Views: 4404

Unable to start PCem

I just downloaded the latest version from the site and when it opens all I get is the menu bar and a gray box in the window. After a few seconds I get an error saying PCem.exe has stopped working. This is with no config file running on Windows 10. The other versions I downloaded are also suddenly ex...
by mforan89
Tue 08 Dec, 2015 1:21 pm
Forum: General
Topic: Host machine survey
Replies: 154
Views: 120883

Re: Host machine survey

Core i7 4770k @ 3.50 GHz
16GB RAM
AMD Radeon R9 270x Graphics Card
Windows 10 Home
by mforan89
Sun 11 May, 2014 10:42 pm
Forum: General
Topic: Can't open emulator
Replies: 4
Views: 7559

Re: Can't open emulator

Thanks man, worked perfectly!
by mforan89
Sun 11 May, 2014 1:46 am
Forum: General
Topic: Can't open emulator
Replies: 4
Views: 7559

Re: Can't open emulator

My Graphics card is an AMD Radeon Sapphire R9 290 and I am using the latest driver which is version 14.1 released on April 14th this year.
I hope there's a way to get this working.
by mforan89
Sat 10 May, 2014 3:35 pm
Forum: General
Topic: Can't open emulator
Replies: 4
Views: 7559

Can't open emulator

Just as the title says. When I double click to open, it flashes on screen for a second and then immediately closes.
The error log has the following message:

Code: Select all

CreateSurface back failed
I am running Windows 7 x64 Edition

Any ideas as to what's causing this?
Thanks.