JPEG issues in IE

Support and general discussion.
Post Reply
startmenu
Posts: 103
Joined: Sat 29 Nov, 2014 7:39 am

JPEG issues in IE

Post by startmenu » Thu 13 Aug, 2015 4:58 am

Also, JPEG images messed up in IE, Windows 9x and 2k/XP. On 16-bit or 24/32-bit color mode. I tried a couple of video cards and none of them could get rid of this issue.

User avatar
ppgrainbow
Posts: 426
Joined: Thu 04 Sep, 2014 7:03 am
Contact:

Re: Windows 3.1 DOS Box VGA grabbing

Post by ppgrainbow » Thu 13 Aug, 2015 5:41 am

startmenu wrote:Also, JPEG images messed up in IE, Windows 9x and 2k/XP. On 16-bit or 24/32-bit color mode. I tried a couple of video cards and none of them could get rid of this issue.
I'm wondering if JPEG images in Windows NT (3.1, 3.5x and 4.0) has the same corruption issue as well. Windows 3.0 and Windows 3.1 neither have the JPG image corruption issue as far as I know.

User avatar
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1590
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: JPEG issues in IE

Post by SarahWalker » Thu 13 Aug, 2015 5:06 pm

Can you provide some screenshots of this? What CPU are you emulating?

Battler
Posts: 793
Joined: Sun 06 Jul, 2014 7:05 pm

Re: JPEG issues in IE

Post by Battler » Thu 13 Aug, 2015 6:49 pm

A friend of mine has managed to produce the JPEG issue not only in IE, but even on the Windows 2000 desktop, on the emulated 430VX, S3 Trio64 card, and a Pentium CPU. I just asked him what CPU exactly he used.

Edit: He says it was a Pentium MMX.

User avatar
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1590
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: JPEG issues in IE

Post by SarahWalker » Thu 13 Aug, 2015 8:45 pm

Should be fixed in rev 304.

Battler
Posts: 793
Joined: Sun 06 Jul, 2014 7:05 pm

Re: JPEG issues in IE

Post by Battler » Thu 13 Aug, 2015 10:48 pm

- TomWalker: Thank you very much!

Just for the record, revision 304 also fixes LBA 2 on emulated MMX CPU's. Seems both it and JPEG rendering were affected by the same bug.

Post Reply