3 issues with the 430VX machine on PCem

Support and general discussion.
SA1988
Posts: 205
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

3 issues with the 430VX machine on PCem

Postby SA1988 » Sun 25 May, 2014 1:57 pm

Recently, I've run into three issues with the 430VX machine on PCem:
1: seems to be detecting the mouse on Windows 3.1x and 9x in the setup stage (this problem doesn't occur in the 496/497 machine).
2: seems to be related to the PIIX Bus Master one, the HDD and CDROM aren't recognized in NT and 9x.
3: the 430VX machine fails to go POST when an ISA video card is put in use.
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1328
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: 3 issues with the 430VX machine on PCem

Postby SarahWalker » Wed 16 Jul, 2014 7:06 pm

Fixed 3) on revision 131.

Not entirely sure what you're describing in 1) - is it failing to detect the mouse? Detecting it when it shouldn't? Something else?
SA1988
Posts: 205
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Re: 3 issues with the 430VX machine on PCem

Postby SA1988 » Wed 16 Jul, 2014 7:45 pm

nvm, the 1) one seems solved now, maybe I had compiled a bad version, don't worry ;)
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1328
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: 3 issues with the 430VX machine on PCem

Postby SarahWalker » Thu 31 Jul, 2014 5:30 pm

2) should be fixed in rev 140. There was also a mouse related bug with Windows 98 fixed in rev 139, but I don't know if it's related to 1).

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests