V13: --config command line option changed or not working?

Support and general discussion.
Post Reply
User avatar
resle
Posts: 26
Joined: Mon 23 Feb, 2015 8:00 am

V13: --config command line option changed or not working?

Post by resle » Thu 14 Dec, 2017 3:49 am

Trying to run PCem from command line as I did with V12:

PCem.exe --config "..\configs\386-40.cfg" --fullscreen

Nothing happens, no error, just silent failure. Has anything changed due to the new configuration manager UI?

User avatar
omarsis81
Posts: 574
Joined: Thu 17 Dec, 2015 6:20 pm

Re: V13: --config command line option changed or not working?

Post by omarsis81 » Thu 14 Dec, 2017 1:31 pm

Maybe because fullscreen doesn't work as v12. Now you can only go fullscreen if you mouse click on PCem

User avatar
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1370
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: V13: --config command line option changed or not working?

Post by SarahWalker » Thu 14 Dec, 2017 6:42 pm

This does seem to work for me. Maybe the path is an issue - maybe try copying your config into the current directory?

User avatar
resle
Posts: 26
Joined: Mon 23 Feb, 2015 8:00 am

Re: V13: --config command line option changed or not working?

Post by resle » Fri 19 Jan, 2018 2:11 am

Sorry I didn't get back to the thread first - this could be useful: it was a problem of relative paths to the HDD files in the config. It seems V12 was able to accept relative paths, whereas with V13, an absolute path is required. No big deal! Thanks

Post Reply