Custom resolution isn't set on the next time PCem is started

Support and general discussion.
Post Reply
User avatar
leilei
Posts: 681
Joined: Fri 25 Apr, 2014 4:47 pm

Custom resolution isn't set on the next time PCem is started

Post by leilei » Fri 23 Mar, 2018 11:05 pm

I've had a custom 1280x960 window resolution set on one config and it didn't always start up at that size despite it being already checked and set.

No machine provided as this is a purely Wx GUI-related bug.

(there's also a bug where CGA and EGA will force a window resize during resize/custom mode even when the window is maximized)

User avatar
SarahWalker
Site Admin
Posts: 1711
Joined: Thu 24 Apr, 2014 4:18 pm

Re: Custom resolution isn't set on the next time PCem is started

Post by SarahWalker » Sat 24 Mar, 2018 6:18 pm

Fixed problem #1 in rev 1130. I think this fixes the CGA/EGA issue as well?

ecksemmess
Posts: 155
Joined: Wed 18 Mar, 2015 5:27 am

Re: Custom resolution isn't set on the next time PCem is started

Post by ecksemmess » Sat 24 Mar, 2018 10:51 pm

Just a shot in the dark, but could this be related to the bug I reported at viewtopic.php?f=2&t=2963?

Post Reply