Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Support and general discussion.
Post Reply
SA1988
Posts: 222
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by SA1988 » Mon 03 Apr, 2017 7:16 pm

Well, this only happens in 800x600 and higher modes, not in 640x480.

Image

To me, it looks like another blitter issue.

SA1988
Posts: 222
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Re: Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by SA1988 » Wed 26 Apr, 2017 8:49 pm

anyone???

User avatar
ppgrainbow
Posts: 421
Joined: Thu 04 Sep, 2014 7:03 am
Contact:

Re: Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by ppgrainbow » Wed 26 Apr, 2017 9:07 pm

It looks like that something appears to be amiss with the S3 Virge 325/375 drivers. See if you can try to note SarahWalker of this issue. :)

A. Naim
Posts: 100
Joined: Thu 09 Jul, 2015 5:06 pm

Re: Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by A. Naim » Thu 27 Apr, 2017 12:29 am

If you have access to the original hardware, try reproducing the issue with the exact same drivers as on PCem.

You could also try later and earlier S3 Virge drivers in PCem. :)

SA1988
Posts: 222
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Re: Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by SA1988 » Thu 27 Apr, 2017 10:17 am

I don't have the original hardware, sorry.

Update: the drivers that are specific to the Diamond Stealth 3D 2000 or 2000 Pro don't have this issue, weird.
Last edited by SA1988 on Thu 27 Apr, 2017 1:09 pm, edited 1 time in total.

Battler
Posts: 793
Joined: Sun 06 Jul, 2014 7:05 pm

Re: Paintbrush glitches in S3 Virge 325 and 375

Post by Battler » Thu 27 Apr, 2017 1:08 pm

Unfortunately, A. Naim is right. Until someone verifies this on real hardware, we have no way of knowing whether this is an emulator bug or a driver bug.

Post Reply