IBM XT Model 286 not seeing bios files

Support and general discussion.
darksabre76
Posts: 14
Joined: Tue 12 Sep, 2017 4:33 am

IBM XT Model 286 not seeing bios files

Postby darksabre76 » Wed 11 Oct, 2017 10:22 pm

After compiling the newest version of the source that includes the IBM XT 286 addition (wxWidgets/SDL2 + networking build), I cannot get PCem to recognize that my bios files are actually in the folder.

Using the source as a guide, I have in the roms folder:

Code: Select all

ibmxt286/BIOS_5162_21APR86_U34_78X7460_27256.BIN
ibmxt286/BIOS_5162_21APR86_U35_78X7461_27256.BIN


Both are 32768 bytes long as they should be according to the source as well. I double checked that the default nvr file is also present, just in case. When I go to create a new machine, however, the dropdown menu for the machine selection does not contain the machine where it should:

missing_ibmxt286.png
missing_ibmxt286.png (92.43 KiB) Viewed 135 times


Is there something that I am doing obviously wrong here? I know this is a bleeding-edge build, so the possibility that I screwed something up along the way can't be ruled out. Thanks in advance for any assistance.
darksabre76
Posts: 14
Joined: Tue 12 Sep, 2017 4:33 am

Re: IBM XT Model 286 not seeing bios files

Postby darksabre76 » Wed 11 Oct, 2017 10:39 pm

...please disregard this. It seems like I had not cleaned the source folder before attempting to build. That was entirely my fault. You can delete or lock this thread.

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests