OS/2 PM shell on NT 3.51

Support and general discussion.
Post Reply
SA1988
Posts: 246
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by SA1988 » Thu 26 Sep, 2019 7:33 pm

The OS/2 PM subsystem add-on on NT 3.51 doesn't load correctly, in the sense, that its driver is installed normally, running the PM shell causes a lockup in the dynarec, no such issues using interpreter.
This happens in anything that uses the dynarec, no matter what video card, sound, machine, etc.

User avatar
ppgrainbow
Posts: 467
Joined: Thu 04 Sep, 2014 7:03 am
Contact:

Re: OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by ppgrainbow » Thu 26 Sep, 2019 8:01 pm

Can I have a screenshot and what configuration that you used to run the OS/2 Presentation Manager subsystem shell under Windows NT 3.51?

SA1988
Posts: 246
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Re: OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by SA1988 » Fri 27 Sep, 2019 7:17 pm

As said above, anything that uses the dynarec, even Pentium boards.
Screenshot is here:

Image

User avatar
ppgrainbow
Posts: 467
Joined: Thu 04 Sep, 2014 7:03 am
Contact:

Re: OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by ppgrainbow » Fri 27 Sep, 2019 7:26 pm

SA1988 wrote:
Fri 27 Sep, 2019 7:17 pm
As said above, anything that uses the dynarec, even Pentium boards.
Screenshot is here:

Image
That doesn't sound too good. :(

I can't seem to view the screenshot on SeaMonkey 2.48.5, but can see it under Firefox 69.0.1.

SA1988
Posts: 246
Joined: Wed 30 Apr, 2014 9:38 am

Re: OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by SA1988 » Sat 28 Sep, 2019 10:38 am

Following that after a while, there's this:

Image

User avatar
ppgrainbow
Posts: 467
Joined: Thu 04 Sep, 2014 7:03 am
Contact:

Re: OS/2 PM shell on NT 3.51

Post by ppgrainbow » Sat 28 Sep, 2019 11:42 am

Uh oh! That's not good. :(

I'm wondering what is causing the general protection violation...

Post Reply