Change of HDD on several machines ... bug ?!

Support and general discussion.
Post Reply
User avatar
Sebiohazard
Posts: 15
Joined: Tue 05 Nov, 2019 11:27 am

Change of HDD on several machines ... bug ?!

Post by Sebiohazard » Wed 13 Nov, 2019 9:07 pm

Good evening everyone !

Congratulations on this wonderful emulator I discovered recently. I have a small question as well as a suggestion.

1. Is it normal that when I mount a HDD from one machine to another (example a 40 MB HDD from a 386DX to a 486DX2) it is no longer recognized & it is mandatory to reset it ! Is-
what a bug ?!

2. In the future will it be possible to emulate the sound of floppy drives (as for WinUAE) and the sound of HDD :) ?

Thanks best regards !
Image

altheos
Posts: 66
Joined: Wed 24 Feb, 2016 7:27 pm

Re: Change of HDD on several machines ... bug ?!

Post by altheos » Thu 14 Nov, 2019 3:46 pm

Sebiohazard wrote:
Wed 13 Nov, 2019 9:07 pm
Good evening everyone !

Congratulations on this wonderful emulator I discovered recently. I have a small question as well as a suggestion.

1. Is it normal that when I mount a HDD from one machine to another (example a 40 MB HDD from a 386DX to a 486DX2) it is no longer recognized & it is mandatory to reset it ! Is-
what a bug ?!
Just make sure that BIOS recognize your drive and it should be fine.
Sebiohazard wrote:
Wed 13 Nov, 2019 9:07 pm
2. In the future will it be possible to emulate the sound of floppy drives (as for WinUAE) and the sound of HDD :) ?

Thanks best regards !
Leilei made a patch available here : viewtopic.php?f=4&t=3205 but it is not merged and I didn't test it.
Regards.

Post Reply