Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Discussion of development and patch submission.
Post Reply
User avatar
ruthan
Posts: 42
Joined: Fri 27 Apr, 2018 5:07 pm

Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Post by ruthan » Sat 28 Apr, 2018 1:38 am

Hello,
i have tried SB128 + 2x Voodoo2 for SLI, but i have got message that there is not enough PCI slots.. Im using also S3 virge so 4 PCI Slot devices.

User avatar
leilei
Posts: 753
Joined: Fri 25 Apr, 2014 4:47 pm

Re: Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Post by leilei » Sat 28 Apr, 2018 2:39 am

What motherboard are you using? If 430vx, have you tried to reset pci configuration within the BIOS and let Windows refind all the hardware?

I can Virge + SBPCI128 + V2SLI just fine.

User avatar
ruthan
Posts: 42
Joined: Fri 27 Apr, 2018 5:07 pm

Re: Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Post by ruthan » Mon 03 Feb, 2020 5:11 pm

With newer emu version, or other roms, im not sure - i was using some 430 chipset roms, its working fine.

User avatar
ruthan
Posts: 42
Joined: Fri 27 Apr, 2018 5:07 pm

Re: Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 + PCI NIC option for SS7

Post by ruthan » Tue 11 Feb, 2020 7:14 am

Hmm, its still here.
PcemNotEnoughSluts.png
PcemNotEnoughSluts.png (5.48 KiB) Viewed 1248 times

If im not wrong real FIC VA-503+ HW has 4 slots.
Image

My devices:
SB16 - is ISA i suppose.
S3 Virge - PCI
2x Voodoo 2 - PCI
Network card - Realtek - PCI
So its 4 too.

When i change Network card to NE2000 its fine, if if its ISA.. it means to real number of slots at least for ISA doesnt matter..
Last edited by ruthan on Fri 14 Feb, 2020 9:52 am, edited 1 time in total.

User avatar
leilei
Posts: 753
Joined: Fri 25 Apr, 2014 4:47 pm

Re: Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Post by leilei » Tue 11 Feb, 2020 7:52 am

FIC VA503+ had 3 PCI slots, 3 ISA slots and 1 AGP slot (not emulated)

it's the FIC PA-2013 that had 4 PCI slots, however that's ATX...

User avatar
ruthan
Posts: 42
Joined: Fri 27 Apr, 2018 5:07 pm

Re: Request enable SB 128 + 2x Voodoo 2 options

Post by ruthan » Wed 12 Feb, 2020 1:36 pm

Ok, thanks, you are right.
It would be nice to add to gui some slots info.

Post Reply